La vista

Aquest video parla de les parts de la vista i les malalties

Aquest altre també és molt interessant

Com és l’ull humà?

 

 

Els nenes i nenes del grup de la vista

10 thoughts on “La vista

  1. Hola!! Trobo molt interessant el tema que esteu treballant i per la mostra de fotografies i vídeos veig que esteu fent una gran feina!!! Endavant a tots, esteu treballant molt i molt bé.
    Ara bé, m’agradaria proposar-vos un joc per a que pugueu veure i notar la importància dels sentits: us podríeu tapar els ulls i ser capaços d’anar des del menjador al pati dels petits? Us podrieu tapar les orelles i intentar interpretar el que us diu algun company? Us podríeu tapar els ulls i intentar descobrir els plats que mengeu o bé que oloreu? I amb els ulls tapats podríeu experimentar diferents textures i endevinar allò que esteu tocant??
    Bé, fins a la pròxima!! M’ha encantat el vostre blog. Molt bé nois/es!!
    Anna

    M'agrada

    • Hola Anna, grràcies pel comentari. Els nens i nenes estan preparant uns tallers dels sentits en aquesta línia per la setmana vinent….. segur que llegir-te els dóna idees per incorporar al que ja han muntat. Moltes gràcies!

      M'agrada

  2. Bon dia!!! M’agrada molt la feina que esteu fent!! És molt emocionant tot aquest tema dels sentits i ara que he vist aquests videos tan i tan interessants, tinc ganes de saber-ne més i més… Felicitats per la vostra feina i el vostre esforç !!!
    Mònica

    M'agrada

Deixa un comentari